Gerard3d
JARDINS DE LLUM

Jardins de Llum

Light installations

Producció tècnica de l’espectacle «Taste of nature» que va inaugurar Jardins de llum 2023.

«Taste of Nature» es crea un diàleg entre atmosferes visuals projectades al cos de la violoncel·lista Björt Rúnarsdöttir i el seu instrument, i el so interpretat amb el violoncel i processat amb els pedals.

Els visuals d’Alba G Corral integren la codificació i el dibuix en temps real, i creen una atmosfera narrativa gràcies a l’experimentació amb formes digitals i ones sonores en un intent de narrar les formes de la natura a través de l’audiovisual.

Donant molta importància a la improvisació creen una escenografia adaptable a la institució i el context, focalitzant el projecte al live, a l’actuació, al cor de la creació.

Totes dues artistes, aportaran una explosió de neoclassicisme i cinema trobat, imatges pertorbadores per a una música esquinçadora.

«CRISIS» VIDEO & LIGHT INSTALLATION

Tan necessàries com inevitables, les crisis són part essencial de la vida. Ens ajuden a ser qui som, a canviar, aprendre i evolucionar…
Amb aquesta instal·lació ens parem a reflexionar sobre la crisis, les seves hombres i també les seves llums.

Creant un viatge fins al punt més fosc de les crisis, obrint un camí a un espai incert, a un lloc on pensar mentre busquem la sortida. Un indret que es manté inmòbil i fosc, fins que passem a l’acció i del que en sortim amb més experiència i aprenantatge. Coneixements que ens serviran per sortir d’aquesta crisi i per afrontar millor les noves que vindran.

 

KillingWeekend   OBAC


in
2019 © Gerard3D